Jumaat, Mei 24

Kalau ada takdir adalah kalau tiada aku redha :)



Large

Assalamualaikum peeps! Goodnight everbaldiii. Wakak. Entri malam ni tiadalah special sangat. Tiba tiba teringat. Hihi xD hari tu shera tanya something sama dia pasal friendship kami. And panjang cerita kita pindikan dia mahu kami balik sama-sama. Myb macam dulu,apa lagi aku ni. Dtg sowt-sowt,takajut. Mimpi apa aku ni? Subuh kah zuhur kah asar kah maghrib kah kot kot isyak? Mcm awan limpas sekilas saja. Punyalah c sheraa cepat pegi menyampai. And aku just like "stupidoo nya kau sherr,apa yg kau buat ni. malu sayannngg" c sher terus membebel banyaklah dia ckap. tapi sebelum agama tu memang shera sibuk bincang pasal topik tu. And aku cakap dia tidak akan mahu and shera cabar aku. Nda pula sangka dia tnya time kami disurau. Shera ni kan betul-betul tauu. Alahaiii! Skit jntung saja ndaa ;) for my beloved ex. kalau takdir kita masih ada Alhamdulilah aku akan terima tapi kalau takdir kita sampai situ,bh Alhamdulilah aku redha atas segala-galanya. Mungkin ada yang lebih baik akan datang untuk aku dan untuk kamu! I'll alwys pray for them. Sesungguhnya yang baik itu datangnya Daripada Allah dan yang kurang itu datangnya dari kita. Aku berserah pada takdir sahaja,cukup sakit hati sekali,aku ndamahuu sakit hati untuk kesekian kalinyaaa. Aku harap betul kamu faham. Perasaan bukan untuk kita main-main,aku penat sudah menangis terus. Cukuplah sekali! Kamulah yang terbaik antara semua yang pernah aku jumpa. Seriously! Aku sayang kamu! K. apa pun kamu buat aku sentiasa support kamu even kita sudah nda sama-sama. Kita tetap kawan kan? Last! Saranghaee Syanany,you're the best ever that i ever meet :*

b e r s a m b u n g.....

with love ♥
 SN FATIAH 

Terima Kasih Daun Keladi,Harap Baca Lagi :)